Відома українська співачка Тоня Матвієнко має досить широку аудиторію. Тому зірка з задоволенням веде свої сторінки у соціальних мережах, де ділиться зі своїми підписниками новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Тоня Матвієнко на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram у розділі stories поділилася світлиною з милим пухнастиком. Також артистка привітала всіх з Днем кота.

Тоня Матвієнко фото: іnstagram tonya_matvienko
Тоня Матвієнко фото: іnstagram tonya_matvienko

На опублікованому фото Тоня Матвієнко позує з милим білим котиком. Співачка ніжно притиснула до себе пухнастика, аби сфотографуватися разом із домашнім улюбленцем.

"З Днем кота!", - так Тоня Матвієнко підписала свою світлину з милим пухнастиком.

Для довідки:
День кота в Європі відзначають 17 лютого ще з 1992 року. Це свято не є офіційним чи державним, а скоріше народним. Ініціаторкою свята стала італійська журналістка Клаудія Ангелетті, яка працювала в журналі Tuttogatto – World Cat Day. Тоді цю ідею підтримали не лише активісти та захисники тварин. Вона сподобалася й більш широкій аудиторії.

Нагадаємо, Матвієнко і Мірзоян нагодували маленьку доньку снігом

Як повідомляв портал Знай.ua, Тоня Матвієнко зрадила Арсена Мірзояна з чудовиськом

Також Знай.ua писав, Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном показали свої місця щасливих людей

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще