Рідні 25-річного мешканця селища Оброшино піді Львовом Олега Кулиняка, якого не стало у жовтні 2020 року, уже четвертий місяць добиваються справедливого розслідування причин його смерті.
Про це пише Львівська мануфактура новин.
Олег Кулиняк мав онкологічну хворобу. Коли перебував на лікуванні у 5-ій міській лікарні Львова, підхопив коронавірус. Після цього відділення, в якому лежав Олег, закрили на карантин. Проте пацієнта не перевели в іншу лікарню, а вдома стан чоловіка погіршився і він згодом помер.
Дружина Олега впевнена, що це трапилося через халатне ставлення медперсоналу до пацієнта. Тому вона вимагає покарати медиків, винних у смерті її чоловіка.

Жінка добивається справедливого розслідування смерті чоловіка, фото ЛМН
Жінка добивається справедливого розслідування смерті чоловіка, фото ЛМН

Наразі розслідуванням цієї справи займається слідче управління ГУ Національної поліції у Львівській області. У вівторок, 16 лютого, відбулося засідання клініко-експертної комісії.

" Наталія Горон, яка займалася лікуванням мого чоловіка та виписала його додому, не з’явилася. Але я так і не зрозуміла: для чого і з якою метою його проводили? Ніяких наших питань слухати не хотіли, жодних відповідей ми не отримали. Протокол засідання не вели. З перших хвилин засідання було чітко зрозуміло, що тут кругова порука і корупція", – розповідає дружина покійного Наталія Кулиняк.

Жінка зазначає, що комісія виступила на захист лікарки. А під час ознайомлення зі справою Олега неодноразово звучала фраза"все зроблено добре".

"Голова комісії заявила, що мій чоловік був при виписці відразу після хіміотерапії в свідомості, а, отже, його можна було виписати. Можливо, якби він був без свідомості, вони б задумались, чи перевести його в іншу лікарню. Мій аргумент, що він 9 днів лежав з ковідним хворим, а, отже, потребував нагляду лікарів – не прийняли до уваги", - підсумувала вона.

Раніше ми повідомляли, захворіти covid-19 вдруге, Комаровський оцінив шанси виграти вірусну "лотерею".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", під Харковом малюк не "дотерпів" до пологового будинку, лікарі засукали рукава.

Також "Знай.uа" писав, що безкоштовні послуги для українців у лікарні: на що можуть розраховувати пацієнти.