У Львові розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка пішла на навчання та не повернулася додому.
Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук повідомив координатор "Варта-1" Ігор Зінкевич.
Так, стало відомо, що відділом поліції № 1 Львівського районного управління поліції ГУНП у Львівській області, розшукується Мудрик Вікторія. Відомо, що дівчина 2004 року народження, 12 лютого близько 08:00 вийшла з дому за адресою вулиця Роксоляни, та пішла на навчання у ПТУ № 28. Наразі про її місцеперебування нічого не відомо, телефон дівчини відімкнений.

Мудрик Вікторія, фото з фейсбук
Мудрик Вікторія, фото з фейсбук

Особливі прикмети зниклої дівчини: зріст 156 см, худорлявої тілобудови, очі карі. Дівчина була одягнена у куртку червоного кольору, червону шапку, сині джинси, чорні черевики при собі був чорний рюкзак з блискітками.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номерами телефонів 063-569-39-43; 093-054-97-00. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дівчини.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому. Коли поліція зв'язалася з його матір'ю, вона відмовилася забирати сина. Правоохоронці забрали дитину з неблагополучної сім'ї.

Як повідомляв портал Знай, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще