Відома українська актриса Ольга Сумська має велику аудиторію, тому з задоволенням веде свої сторінки у соціальних мережах. Там вона часто тішить фанатів новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами.
Цього разу Сумська показала підписникам, як вона провела День святого Валентина разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком. Чоловік приніс для своєї коханої розкішний букет квітів, шампанське та шоколадне серце.

Віталій Борисюк, фото з instagram
Віталій Борисюк, фото з instagram

Сумська відзначила, що подібне шоколадне серце Борисюк подарував на День всіх закоханих 30 років тому. Саме тоді й почало зароджуватися кохання зіркової пари. Також артистка подякувала своєму коханому чоловікові за те, що навіть попри стільки років подружнього життя він продовжує тішити її романтичними сюрпризами.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк, фото з instagram
Ольга Сумська та Віталій Борисюк, фото з instagram

"Нарру Valentine!❤️❤️Все починалось з шоколадного серця,30 років тому, саме на Валентинів день!Дякую, коханий, @vitaliyborysyuk 💋за чудовий, романтичний настрій!Зі святом, друзі!Бережіть кохання!🥰", - зазначила Сумська під опублікованими фото.

Нагадаємо, що Ольга Сумська зробила несподіване зізнання про інтим з Борисюком: "можна і краще".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал Знай, Ольга Сумська поділилася з шанувальниками рецептом апетитного кексу.

Також Знай писав, що Ольга Сумська різко змінила зовнішність, фанати розгубилися:"очі каламутні".