Останні тижні у Львові вирує люта негода. Вулиці міста засипало снігом, через що містянам стало складно пересуватися. Місцеві жителі зверталися до комунальників з проханням розчистити вулицю, проте за їх словами, вони не реагують на це.
Про це у соціальній мережі фейсбук повідомив львівський активіст Богдан Рабешко.
Львів продовжує засипати снігом, проте за словами місцевих жителів, комунальники не реагують на прохання мешканців розчистити вулицю.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Вул. Персенківка. Машини опинились у полоні (вулиця з одним виїздом). Протягом п’яти днів на Гарячу лінію Львова надійшло більше 50 звернень з проханням розчистити вулицю від снігу. Реакції нуль. Значить, будемо тут ночувати", – написав Рабешко.

Варто зазначити, що за інформацією пресслужби Львівської міськради у Львові 15 лютого буде хмарно з проясненнями. Вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 — 12 м/с. Температура вночі 9 — 14° морозу, вдень 4 — 9° морозу.

Зазначимо, що днями кияни також перевратили в гірськолижну трасу Андріївський узвіз - там любителі зимових видів спорту спускалися на сноубордах, а оді з них відправився розважатися в діловому костюмі і краватці.

Як повідомляв "Знай.ua", 13-16 морозу, хуртовини та ожеледиця, українцям заборонять в'їзд до міста через "зимовий" апокаліпсис.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще