Стало відомо про те, де можна зігрітися у Львові поки вирують морози. Мер Андрій Садовий розповів про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Таким чином повідомляється, що у Львові працює понад п'ятдесят культурних закладів, районних адміністрацій та компаній для тих, кому потрібно зігрітися.

Якщо раптом ви відчуєте що сильно замерзли, то не потрібно соромитися, каже міський голова, можна зайти в найближче до вас подібне приміщення.

Пункти відкриті абсолютно для всіх, і це безкоштовно. Там вам пригостять теплим чаєм.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Синоптики пророкують морози ще на наступний тиждень, поки що потепління не передбачається.

До слова, якщо раптом ви побачите на вулиці людину яка потребує допомоги, не варто бути байдужими, повідомте про це на гарячу лінію 1580.

Більш детально мер Львова Андрій Садовий повідомив у спеціально відзнятому ролику.

Зазначимо, що днями кияни також перевратили в гірськолижну трасу Андріївський узвіз - там любителі зимових видів спорту спускалися на сноубордах, а оді з них відправився розважатися в діловому костюмі і краватці.

Як повідомляв "Знай.ua", 13-16 морозу, хуртовини та ожеледиця, українцям заборонять в'їзд до міста через "зимовий" апокаліпсис.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні різко погіршується погода, заметіль намете майже півметра.

Про ситуацію з погодними умовами розповідають в офіційному повідомлення Державної служби з надзвичайних ситуацій.