Поки у Львові вирують снігопади, особливо спритні мешканці міста знайшли спосіб заробити на негоді. Про це йдеться у сюжеті «ТСН».

Як зазначається, львівські «стартапери» пропонують городянам свої послуги у розкопуванні автомобілів, які опинилися в снігових заметах.

За словами самих «бізнесменів», їхня діяльність вкрай важка та виснажлива, однак багатьом замінює тренування у фітнес-залах.

Свої послуги «бізнесмени» оцінюють у діапазоні від 180 до 250 гривень – все залежить від складності задачі.

Однак, якщо негода продовжить лютувати, заробітчани планують підвищити розцінки на свої послуги.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Середній «сеанс» відкопування триває близько 45 хвилин.

Разом із тим, багато хто з містян змушений відкопувати свій автомобіль самотужки, і своє заняття вони встигли назвати "Лопата-фест".

Тим часом у Львові знову активізувалася негода. Снігопад не зупинявся всю ніч, а під ранок інтенсивність тільки збільшилась. Всі комунальники міста вирушили на боротьбу з наслідками негоди. Під ранок на вулиці Львова вийшли працювати двірники, але всі сили комунальників зараз направлені на розчищення магістралей, щоб дати змогу вийти на маршрути громадському транспорту.

Нагадаємо, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%

"Знай.ua" писав, На Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову.