В останні дні Львів, як і більшу частину України атакувала нещадна стихія. Щоб розчистити своє місто від снігу і допомогти комунальникам деякі львів'яни взялися за лопати і почали прибирати сніг, що радять робити і іншим.
Пост із закликом брати лопати в рук написала львів'янка в групі "Гаряча лінія міста Львова", у Фейсбуці.
Жінка радить не скаржитися на комунальників, які не розчистили сніг, а взяти лопати в руки і самим прибрати біля своїх під'їздів. І в приклад привела свою маленьку дитину, яка позує з величезною лопатою.

джерело: Гаряча лінія міста Львова
джерело: Гаряча лінія міста Львова

"Для тих, хто ниють, щоб їм розчистили сніг на майданчику, у дворі або ще десь "в лісі". Беріть приклад з дитини.
P.s. для тих хто продовжує боятися зробити добре діло для себе і для сусіда ( старенького, хворого, немічного) - цей пост мотиваційний. Подумайте. Насправді нема нічого встидного, сороміцького в тому щоб відгорнути трохи снігу біля свого під'їзду. Особливо якщо є сили,трохи часу і лопата", - йдеться в повідомленні.

"Чисто сільські штампи мислення", "Ви серйозно хочете сказати, що дитина відгортала сніг?! І що з дитиною його можна відгорнути?!))) Це ж не жарти якісь. Це ж пекельна фізична праця", "Яке ж сонечко!", "Гаряча лінія-такі жарти зараз явно недоречні. Містом пройти неможливо!", ""яжмама".Це все мило звісно, але до чого тут така мала дитина і сніг з лопатаю ? А також та фраза в кінці ?.....", "Виконуйте свої обов'язки належним чином і ніхто не буде нити. P. S. подивимось скільки коштів спише мерія за приберання снігу", "також для комунальників міста Львова додаю мотиваційне фото: не бійтеся - діти можуть розчищати сніг, то зможете і ви!",- писали в коментарях львів'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Львові 87-річна пенсіонерка горбатиться в снігу, поки Садовий фотографується з лопатою

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львів'яни з лопатами оголосили війну надокучливому снігу: дивись і вчися, Садовий

Також «Знай.иа " писав, що Львів'янка показала, як українці допомагають один одному в снігопади: холодні лопати і гарячі серця