Дочка Народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня має величезну аудиторію шанувальників, які активно стежать за життям її сім'ї в соцмережах. Цього разу, у своєму Instagram, Тоня Матвієнко показала, як веде боротьбу зі снігом.

У розділі сторіз Тоня Матвієнко опублікувала фоторепост, де красується з лопатою з прибирання снігу.

"Зловив" Тоню за важливою і потрібною справою Василь Вірастюк, власне він і зробив цю фотографію.

На опублікованому фото можна побачити Матвієнко, яка стоїть на вулиці в снігу і з червоною лопатою. Артистка одягнена в чорний довгий пуховик і чорні штани.

"Богиня з лопатою" - прокоментувала свою фотографію Тоня Матвієнко.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Публікація Тоні Матвієнко: Instagram
Публікація Тоні Матвієнко: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тоню Матвієнко з мамою засікли в обіймах молодого красеня: бережися, Мірзоян. Тоня Матвієнко опублікувала знімок зі студії програми" Сніданок з 1+1 " і розповіла про те, що випустила арт-бук.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тоня і Ніна Матвієнко запалили в ефірі "Сніданку": красуні з золотими голосами. Тоня Матвієнко та її зіркова мама Ніна Митрофанівна разом з відомим фотографом Ростиславом ріпкою презентували масштабний проект "Аркур. Натхнення".

Також «Знай.иа " писав, що Тоня Матвієнко показала весілля з Арсеном Мірзояном, Винник - за тамаду: шалена романтика. Співачка порадувала мережу архівним знімком