Ольга Фреймут - відома українська телеведуча, яка викликає не аби який інтерес у громадськості. За її життям з задоволенням слідкують тисячі фанатів.
Саме тому у мережі створюють десятки фан-сторінок зірки. На одній з таких сторінок freimuteam опублікували знімок Фреймут з її коханим чоловіком Володимиром Локотко.
Під знімком оприлюднили слова Фреймут, у яких вона розповіла, як зароджувалося кохання з її чоловіком. Вона зізналася, що Володимир став для неї другом, а коли вона пішла з "Нового каналу", то в якийсь момент зрозуміла, що сумує за ним.

Ольга Фреймут з чоловіком, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут з чоловіком, фото: instagram freimuteam

"Я не сексистка і не вважаю, що маю сидіти біля вікна, схиливши голову, й чекати смс від чоловіка, який мені подобається. Я проїжджала повз офіс каналу й написала смс (а Володя ж на мене злився, що я пішла з каналу): «Як затишно світиться твоє вікно…», ну, щось таке: «… навесні обов’язково підемо гуляти». А тоді була зима. Я так спеціально написала, бо вмію маніпулювати, я журналіст і психолог непоганий. І він написав: «А нащо чекати весни? Давай зараз зустрінемося»", - зазначила вона.

Після цього Володимир призначив Фреймут зустріч і вона ж звісно погодилася на таке бажане побачення. Між парою все розвивалося досить плавно та ніжно.

"І, пам’ятаю, Володя призначив мені зустріч. Я саме була у косметолога, мені вкололи біоревіталізацію: обличчя було у цяточку. Але я не хотіла відмовлятися від жаданого побачення. Володя надіслав смс і запросив на ланч. Було дуже приємно: усе плавно склалося, і так ми почали зустрічатися", - підсумувала вона.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут показала нестаріючу красу на заздрість Кароль і Каменських: 38 років ні в одному оці.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Ольга Фреймут у білому перетворилася на ніжного ангела: "Любіть".