Медики Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені І. І. Мечникова борються за життя 25-річного військового, що підірвався під Мар’їнкою 6 лютого. За словами медиків військовослужбовець досі перебуває у важкому стані, передає “АрміяInform”.

Варто нагадати, що у суботу, 6 лютого троє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил підірвалися на невідомому вибуховому пристрої під час висування на позиції. Від отриманих поранень, двоє захисників загинули, за життя третього борються медики.
Постраждалого військового оперативно було доправлено евакуаційним транспортом до лікарні імені Мечникова. Зараз 25-річний захисник України, на жаль, перебуває у вкрай важкому стані.

Фото: “АрміяInform”
Фото: “АрміяInform”

" Він прооперований і перебуває на апараті штучної вентиляції легень. У нього дуже важкі травми: мінно-вибухова травма, струс головного мозку, повністю обпечене обличчя, поламані кістки лицевого черепа, решітчастої кістки, опік дихальних шляхів, множинні осколкові поранення голови, шиї, грудної й черевної стінки, кінцівок, закрита травма грудної клітки", - розповів генеральний директор лікарні Сергій Риженко


Наразі лікарі дніпровської лікарні роблять все можливе аби врятувати життя військовослужбовця.

Нагадаємо, раніше 12-річна українка мужньо бореться з агресивним раком, батьки благають про допомогу: "Врятуйте нашу Ксюшеньку"

Як повідомляє портал Знай дворічний українець бореться з раком крові, батьки в розпачі: "Врятуйте Дениску"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Знай писав, що маленький українець бореться з агресивним раком, батьки благають про допомогу: "Врятуйте Артемка"