Львів'яни розкритикували депутатів ЛМР та мера Андрія Садового через демонстративне прибирання вулиць міста від снігу. Також львів'яни "пройшлися" загалом по львівському політикуму.
Про це у соціальній мережі фейсбук написав львів'янин Микола Мельник.

"Вся ця комедія з працівниками ЛМР та численних РДА, і навіть самим Андрієм Івановичем, які махали лопатами на камеру, у черговий раз показала, скількох дармоїдів ми годуємо зі своїх податків. У 80-ті роки теперішні Сихівський і Галицький райони керувалися зі скромного 3-поверхового будинку на вулиці Ференца Ліста. Тепер тільки сама Сихівська РДА займає будівлю розміром в австрійське Галицьке намісництво", - відзначив львів'янин.

Андрій Садовий, фото з фейсбук
Андрій Садовий, фото з фейсбук


При цьому Микола Мельник зазначив, що коли містяни вчергове побачать на вулицях Львова МАФ, який розміщений всупереч правилам благоустрою чи продане приміщення з аукціону за безцінь, то потрібно усвідомлювати чиїх рук це справа.

"Якщо ви побачите погано відремонтовану дорогу, неприбраний сніг, завищені тарифи у платіжках від ЛКП - це теж їхня справа. Як і видані дозволи на будівництво на місці колишніх автостоянок. Ціла армія трутнів не тільки годується з наших податків, але і краде з наших кишень", - підсумував місцевий житель.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що Садовий взяв у кредит Skoda і поплакався львів'янам перед виборами: "буду виплачувати рік"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Садовий з лопатою показав усьому Львову, як не треба працювати

Також Знай.ua писав, що у Львівській області фермер змушує корів і коней їсти сніг і грітися біля багаття.