У понеділок, 8 лютого у Львові випало майже 30 сантиметрів снігу. Всі комунальники відразу ж ринули на усунення наслідків негоди. Працівники комунальних служб працювали майже без перерв аби розчистити вулиці Львова від снігу.

Так, у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Варта-1" львів'янка Yulia Sudorovuch подякувала комунальникам за оперативну роботу.
Так, дівчина відзначила, що на вулиці Володимира Великого 3 у Львові працюють найкращі двірники. Адже за будь-якої погоди їх двір виглядає чистим та охайним. І цього разі негода не стала на заваді у комунальних працівників.

Вулиці Львова, фото з фейсбук
Вулиці Львова, фото з фейсбук

Після сильного снігопаду вони оперативно розчистили двір будинку, який розташований по вулиці Володимира Великого 3, за що місцеві жителі буди їм дуже вдячні.

"Дуже прошу !Найкраща двірничка Марія яку я бачила !Володимира Великого 3.В будь-яку пору чисто", - написала львів'янка під оприлюдненими фото у соціальній мережі фейсбук.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%

"Знай.ua" писав, На Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову.