У Львові породілля, яка поборола коронавірус забрала з лікарні свою доньку. Про це розповіли на порталі ТСН.

Сім'я священика зі Львова Петра Терлецького, чию дружину Катерину рятували від коронавірусу, забрала додому маленьку доньку, яка народилася під час лікування жінки.

Даша народилася на 28-му тижні вагітності, в той час як її маму лікували від складної форми коронавірусу. Вага дівчинки при народженні становила всього 1 230 грам. Вона також заразилася і медики відразу приступили до її порятунку. У лікарні підкреслили, що вперше виходжували дитину з такою малою вагою при цьому хворого коронавірусом.

У Львові врятували породіллю та дитину від коронавірусу: YouTube ТСН
У Львові врятували породіллю та дитину від коронавірусу: YouTube ТСН
у Львові врятували породіллю та дитину від коронавірусу: YouTube ТСН

"Її стан був важкий, вона дуже боролася за своє життя. Вона сама дихає, має хороший апетит, у неї дозріває мозок, у неї дозрівають очі, вона здорова, може бути під наглядом сім'ї" - кажуть медики.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Мама дівчинки Катерина прзналась, що коли вперше побачила дочку після виписки, то боялася взяти її на руки.

"Я таких дітей ще не бачила, я не могла повірити, що вона моя, головка містилася в долоньку, вона була дуже маленька. Пальчики як сірники " - сказала Катерина Терлецька.

Нагадаємо, що в Україні covid - 19 повернувся в 2020 рік, у медиків немає часу віддихатися - МОЗ оновило статистику на 6 лютого

Як повідомляв портал "Знай.uа", вакцина від covid-19: Ляшко пояснив, кому вколють перші 117 тисяч доз

Також, "Знай.uа" писав, Шмигаль продовжив карантин до 30 Квітня, і це ще не кінець