Сирота з України, який постраждав під час вибуху газу в Італії та отримав 80% опіків тіла, потребує допомоги.
Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук написала журналістка Маріанна Сороневич.
Так, стало відомо, що українець Адам Сердюченко, який постраждав під час вибуху газу в Мілані, 12 вересня 2020 року потребує допомоги.

Адам Сердюченко, фото з фейсбук
Адам Сердюченко, фото з фейсбук

Тоді в інциденті постраждало десяток осіб, та найбільші травми отримав 29-річний українець Адам Сердюченко. Наразі його стан досить важкий та його життю не загрожує небезпека. Він переніс дуже багато операцій по пересадці шкіри й зараз він повільно одужує та щодня проходить реабілітацію.
Адам – сирота від народження. Він виріс у дитячому будинку в Чернівецькій області. У юності хлопця прихистила сім’я із Лоді та дала можливість навчатися в Італії. Хлопець працював у Мілані у бістро Martini Bistrot. Адам передає вітання усім, хто перейнявся його долею:

"Дякую усім, хто стежив за моєю історією з 12 вересня. У ці важкі часи ви додавали мені сили. Дякую тим, хто молиться за мене, і тим, хто зробив пожертви на мою сторінку GoFundMe. Дякую Богу за те, що ви є”, – подякував небайдужим Адам.

Зробити пожертву можна тут.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові лікарі подарували життя трьом пацієнтам завдяки одному донору, який помер від інсульту.

Також Знай писав, що мама хороброї дівчинки Лілії звернулася до всіх небайдужих громадян з проханням допомогти її доньці перемогти хворобу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що маленька Вікуся потрапила в реанімацію після раптового порушення електролітного балансу крові.