У Львівському перинатальному центрі за минулий місяць народилося одразу п'ять двієнь.
Про це повідомили на сторінці "Львівського обласного клінічного перинатального центру" у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що у Львові у січні 2021 року у перинатальному центрі народилося 184 дитини. Що цікаво, цього місяця у місті з'явилося більше представників сильної статі, адже у львів'ян народилося 84 дівчинки та
100 хлопчиків.

пологовий будинок, скріншот з відео
пологовий будинок, скріншот з відео

Медики перинатального центру також відзначили, що перший місяць 2021 року також був щедрий на двійні. Адже у січня народилося аж п'ять двієнь. Всі дітки почуваються добре та зараз вже перебувають вдома разом зі своїми батьками.

"В нашому активі в січні 5 двієнь. Ласкаво просимо в цей світ, малята", - зазначили у Львівському перинатальному центрі.

Нагадавши, львів'янка показала жахи пологового, знайомо кожній жінці: "Я ні за що платити не буду!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка поодинці виховує трьох синів з інвалідністю, чоловік втік-діти залишилися: "Мама ангелів"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, поліцейський з золотим серцем відправив злодіїв додому з повними пакетами їжі: "У мене теж є діти"