Стало відомо про те, що з життя пішла актриса з Львівського лялькового театру Олена Сєрова-Бондар. Перші подробиці про смерть артистки.

Таким чином повідомляється, що новина про це з'явилася на сторінці Львівського театру ляльок у соціальній мережі Facebook.

У повідомленні сказано, що Олена Олександрівна Сєрова-Бондар віддала багато років свого життя роботі в театрі, одна була там актрисою. У 1990 році жінка почала режисерську діяльність, і за цей час встигла поставити такі вистави як:

  • "Солом'яний Бичок";
  • "Бука";
  • "Різнобарвне молоко";
  • "Зачарована Рукавичка".

Більше того, її роботи: «Кіт у чоботях», «Наш веселий Колобок», а також «Алі-Баба і розбійники» досі показують на сцені Львівського лялькового театру. Вони завжди знаходять відгук у серцях маленьких глядачів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Керівництво театру висловило співчуття родичам у зв'язку з втратою рідної людини.

Нагадаємо, раніше Помер Армен Джигарханян: зірки не можуть стримати сліз і емоцій, як попрощалися з легендою найближчі. Про це стало відомо завдяки численним публікаціям в російських ЗМІ, а також публікаціям зірок в соціальних мережах.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Померла відома актриса Галін Горг-зірка "Ксени: принцеси-воїн" і " Твін Пікс". Про це повідомило видання Mirror, з посиланням на рідних актриси.

Також "Знай.uа" писав, що Помер геніальний актор і сценарист Жан-П'єр Бакрі: "онкологія не пощадила