На Львівщині батьки дітлахів поскаржилися я на обіди, які дають у школі.
Про це у соціальній мережі фейсбук написала Іванна Іванишин.
На Львівщині батьки з Рудківської ОТГ розкритикували обіди, які дають їхнім дітлахам у школі. У мережі опублікували фото круасана та зазначили, що це дають на обід у Підгайчиківській СЗШ. Батьки зазначають, що таким "обідом" діти не зможуть понаїдатись, і в них відповідно не буде достатньо сил на навчання.

Обід у школі, фото з фейсбук
Обід у школі, фото з фейсбук

При цьому вони відзначили, що якщо найближчім часом це не виправлять, то вони подадуть на місцевих чиновників позов до суду, адже вони не надають школярам достойний обід.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Звертаюсь до чиновників Рудківської ОТГ від імені всіх батьків Підгайчиківської СЗШ ми "дякуємо" вам за такий обід, якщо це можна ним назвати, невже ви вже не понаїдаєтесь, що обдираєте цих маленьких діток, невже ви Бога не боїтесь, як же заповідь "НЕ КРАДИ"?! МИ БАТЬКИ ЦЕ ТАК ПРОСТО НЕ ЗАЛИШИМО, МИ ПОДАЄМО ПОЗОВ ДО СУДУ, КОЛЕКТИВНИЙ!!!", - написала жінка.

Раніше повідомляли, у МОН розповіли, яким має бути ідеальний вчитель: знання предмета буде замало.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Ляшко попередив про нову хворобу в лютому: школи знову можуть закрити.

Знай.uа писав, в Україні хочуть запровадити уроки християнської етики: "Аморальні люди вчать дітей моралі".