Відома українська співачка Тоня Матвієнко має багатотисячну армію шанувальників. Тому зірка з задоволенням ділиться з ними подробицями зі свого життя у соціальних мережах.
Цього разу Тоня Матвієнко оприлюднила фотографії зі своє мамою народною артисткою України Ніною Митрофанівною. Співаки знялися у вишуканій фотосесії у стилі Аркур.

Тоня Матвієнко з мамою, фото з instagram
Тоня Матвієнко з мамою, фото з instagram

На одному з фото мама та донька позують у неперевершених вечірніх сукнях. Для спільної фотосесії Тоня обрала чорну сукню з мереживом. Доповнила свій образ зірка зібраною зачіскою та спокійним вечірнім макіяжем.

Тоня Матвієнко з мамою, фото з instagram
Тоня Матвієнко з мамою, фото з instagram

Своєю чергою Ніна Матвієнко позує на фото у сукні баклажанного кольору. Її макіяж виглядає більш яскраво, ніж макіяж доньки. Свій образ Ніна Митрофанівна доповнила розкішною зачіскою.

"Вдячні @rostickdesign за перевтілення! Стиль Аркур просто вражає: шик, витонченість і просто побути з мамою «Леді Аркур» достойно і на згадку 💋 Оригінальні шедеври скоро побачите! @harcourtinspiration А поки backstage Ripka.book24.ua", - написала Тоня Матвієнко під опублікованими знімками.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном показали свої місця щасливих людей

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Арсен Мірзоян показав, як зробити щасливою будь-яку жінку: пощастило Тоні Матвієнко

Також Знай.ua писав, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко провели тиждень на передовій.