У Львові патрульні поліцейські на дорогах міста помітили водія, який їхав вулицею Стрийською зі швидкістю 168 км/год. Все це вдалося зафіксувати за допомогою приладу TruCam.
Про це повідомляє патрульна поліції Львова у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що у вівторок, 2 лютого львівським правоохоронцям вдалося зафіксувати злісного порушника ПДР. Патрульні зняли відео, на якому видно як водій їхав вулицею Стриською зі швидкістю 168 км/год.

Перевищення швидкості, фото Національної поліції
Перевищення швидкості, фото Національної поліції

“Близько 12-ї години дня на вулиці Стрийській патрульні слідкували за дотриманням швидкісного режиму учасниками дорожнього руху за допомогою приладу TruCam. Раптом пристрій показав, що автомобіль BMW рухається зі швидкістю 168 км/годину (дозволено на цій ділянці дороги 50 км/год). Порушника одразу зупинили”, – йдеться у повідомленні.

Перевищення швидкості, фото Національної поліції
Перевищення швидкості, фото Національної поліції

Порушником виявився 42-річний водій, на нього винесли постанову за ч.3 ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину) КУпАП — штраф 510 гривень.
Загалом, за минулий рік патрульні винесли 29090 постанов на порушників швидкісного режиму, який зафіксували за допомогою приладу TruCam.
Правоохоронці нагадують, що перевищення швидкості залишається лідером за причиною ДТП.

Нагадаємо, що фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай писав, що евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.