Стало відомо про те, що у Львові виявили автомобіль-двійник. Як це вийшло, і що про це говорить власник.

Таким чином повідомляється, що кілька днів тому на вулиці Панаса Мирного співробітники правоохоронних органів зупинили за порушення правил на дорозі водія, який сидів за кермом автомобіля Mercedes-Benz Sprinter.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

28-річний чоловік надав всі документи для перевірки, і під час огляду номерів патрульні помітили розбіжність. Це означало лише одне-це автомобіль-двійник.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

На місце інциденту викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції Львівського районного управління.

Транспортний засіб відправили у відділення для того, щоб провести ще ряд слідчих дій.

Нагадаємо, під Львовом озвірілий Отелло прострілив ногу дружині-красуні-щоб " не гуляла".

Так, стало відомо, що в одному з населених пунктів Яворівському районі Львівської області чоловік поранив з револьвера свою дружину. Ця подія сталася в середу, 8 липня.

Як повідомляв Знай, у Харкові схопили сутенерку, яка вербувала українок у секс-рабство-обіцяла "красиве" життя.

Оперативники викрили жінку УСР в Харківській області ДВР Національної поліції України спільно зі слідчими відділу з розслідування особливо важливих справ і злочинів, скоєних організованими групами.

Знай писав, у Києві товариші по чарці перерізали чоловікові горло і добили під колесами машин-звіряче вбивство приголомшило Україну.