Маленька українка, яка має вроджену генетичну хворобу та аномалію трахеї, потребує термінової допомоги.

Про це повідомляє ТСН.
Так, стало відомо, що трирічна Емілія Шелест з Черкас має рідкісну вроджену генетичну хворобу і аномалію трахеї. Зараз дівчинка дихає лише через трубку у горлі і перестає дихати до десяти разів на день.

3-річна Емілія потребує допомоги, фото ТСН
3-річна Емілія потребує допомоги, фото ТСН

Її 22 мама відчайдушно бореться за життя донечки, вона стала для неї справжнім реаніматологом. Вона відкачує її щоразу вручну і так майже три роки. Допомогти їй дихати самостійно здатні в Ізраїлі, але це лікування для родини дуже дороге.
Емілія народилася із вадами серця, кістою у мозку, сама не дихала, а ще мала часті зупинки дихання. Дівчинці встановили трубку, серце прооперували, а от чому у неї зупинки дихання, за майже три роки визначити не змогли.
Проте наразі Емілію вже чекають і на пластичну операцію горла, і повну діагностику в Ізраїлі. Там ставлять діагноз - параліч зв'язок і обіцяють його виправити.

"Ми хочемо прибрати трахеостомічну трубку. Але, для початку нам потрібно виправити проблему із голосовими зв’язками. Ми робимо операцію. Беремо реберний хрящ грудної клітини та імплантуємо його між голосовими зв’язками", - кажуть лікарі.

На операцію, переліт та обстеження потрібно 100 тисяч доларів, частину зібрали, лишилось 78 тисяч.
Реквізити для допомоги:
5354 3230 9257 3135 _UKRSIBBANK
4441 1144 2356 1974 _ monobank
5168 7554 5562 6297_ приватбанк
Шелест Інна

Нагадаємо, що 12-річна українка мужньо бореться з агресивним раком, батьки благають про допомогу: "Врятуйте нашу Ксюшеньку"

Як повідомляв портал "Знай.uа", юний хмельничанин бореться з раком чотири роки, справжній воїн: "Хочу жити, допоможіть!"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, маленький українець сліпне в пелюшках, батьки благають про допомогу: "Іванко хоче бачити!"