Стало відомо про те, що Петро Порошенко привітав зворушливо дружину з жнем народження, і показав як вони змінилися за роки спільного життя.

Таким чином, повідомляється що 1 лютого Марині Порошенко виповнилося 59 років. П'ятий президент України Петро Порошенко привітав дружину з цим знаменним днем.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він виклав старе і нове фото, щоб порівняти те, як вони змінилися за цей час.

"Марина, твоя любов, мудрість, розум, чуйність надихають мене з тих пір як побачив тебе вперше. Щодня не втомлююся дякувати долі за те, що ти поруч у найщасливіші і найважчі дні» - пише політик.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що пара познайомилася ще в той час, коли вони вчилися в університеті. У вересні минулого року вони відзначили 36-річну річницю шлюбу. За цей час вони виростили чотирьох дітей - двох синів і двох дочок.

Нагадаємо, що у Львові перенесли суд над Фединою і звіробій, Зеленському це не сподобається.

У Львові було заплановано судове засідання над депутатом "європейської солідарності" Софією Фединою та волонтером Марусею звіробою. Жінок звинувачують у погрозах президенту України Володимиру Зеленському під час прямого ефіру в Інтернеті.

Також Знай повідомляв, що у Львові від чинного мера Андрія Садового біжать депутати в партію " Слуга народу".

Депутат Львівської обласної ради від політичної партії "Самопоміч" зараз балотується від Партії "Слуга народу".

Нещодавно Знай передавав, що звіробій на суді вибухнула образами в бік Зеленського:"Зелена макака у ванній".