Львівський фермер облаштував власний вегетарій, в якому збирає врожай лимонів мало не по 7 разів на рік.

Детальніше про це розповідає "ТСН"у своєму сюжеті.

Всього в декількох кілометрах від Львова фермер Андрій Труш облаштував власний вегетарій, де вже кілька років вирощує екзотичні фрукти. Він каже, що займається цим лише заради саджанців та озеленення, а плоди залишаються приємним бонусом.

Здебільшого фермер займається вирощуванням лимонів - він розповів, що вони можуть приносити плоди до 7 разів на рік. Вирощувати даний екзотичний фрукт не так і складно-грунт для них необхідний універсальний, достатня кількість світла і, головне, не переборщити з поливом.

"вчасно поливати, дати достатньо світла і періодично його підживлювати", - радить дружина фермера Надія Труш.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На одному дереві можна помітити як квіти, маленькі фрукти, так і вже великі плоди. Іноді лимони виростають разючих розмірів-рекордом став лимон вагою 1300 грам.

"Словом, революція. Вони народжують і цвітуть до 7 разів на рік. Це неймовірно, але це факт, вони що півтора, що два місяці цвітуть", - говорить фермер Андрій Труш.

Для того, щоб виростити лимон не обов'язково навіть облаштовувати теплицю – дерево не дуже вибагливе і може давати плоди навіть при температурі в +6 градусів.

Нагадаємо, що у Львівській області почали вирощувати гібрид кавуна та гарбуза.

Як повідомляв портал Знай.иа, за тиждень у заповіднику Асканія-Нова загинули понад 180 червонокнижних сірих журавлів.

Також Знай.иа писав, що впро Львівщину фермер змушує корів і коней їсти сніг і грітися біля багаття.