У Львові молодята з сонячної Одеси врятували лебедя у міському парку.

Про це повідомляється на сторінці “Музей Львів Скансен Шевченківський гай – фан сторінка” у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у Львові молодята з Одеси Кирило та Діана врятували від загибелі лебедя у парку “Шевченківський гай”. Вони посмітили, що лебедь заплутався у рибальській жилці, котру частково ковтнув.

Фото: ФБ/Музей Львів Скансен Шевченківський гай - фан сторінка


“Лебідь заплутався у рибальській жилці, котру частково ковтнув, ще й гачок увірвався в шию і стирчав з неї. Не стояли осторонь зателефонували ветеринару, проконсультувались, та самі рішуче впіймали лебедя котрий побивався задихаючись, стали кликати працівників доглядача Олену Попович, гол. зберігача Руслана Сірого, розмотали лебедя із жилки, та усі разом взялись врятувати лебедя.

Висловлюємо щиру подяку молодому подружжю п. Кирилу та Діані за їх рішучість та любов до птахів, за високу свідомість“, - сказано у повідомленні.

Фото: ФБ/Музей Львів Скансен Шевченківський гай - фан сторінка


В адміністрації закладу повідомили, що будуть встановлювати, хто закинув рибальські жилки у водойму з лебедями.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото: ФБ/Музей Львів Скансен Шевченківський гай - фан сторінка

Рятунок лебедя. Сьогодні у гарний сонячний день музею, покликані любов'ю до давньої архітектури, природи, звірів та...

Geplaatst door Музей Львів Скансен Шевченківський гай - фан сторінка op Zaterdag 5 september 2020

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Франківщині пекельний вогонь мало не перетворив свиней на шашлики: "Ферма палає!".

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Києвом арматура випала з вантажівки і проткнула легковик з людьми, очевидці посивіли: "Як у фільмі жахів".

Також портал «Знай.uа» писав, що У Хмельницькому дірява труба перетворила багатоповерхівку на аквапарк - води по коліна.