Стало відомо про те, що в Суховолі попрощаються з воїном, який помер згодом хвороби.

Таким чином, повідомляється що на 55 році життя помер колишній військовий 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Михайло Олинець. У нього була складна хвороба.

На Львівщині помер воїн, фото: Facebook
На Львівщині помер воїн, фото: Facebook

Про це повідомив капелан 80-ї бригади Михайло Дулька.

Проживав він у селі Суховоля, що у Городицькому районі Львівської області.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Парастас пройшов у суботу, 30 січня приблизно о 18:00, а ось самі похорони призначені на неділю, 31 Січня. О 13: 00 у селі Суховоля поховають воїна, героя України.

Раніше ми писали про те, що в Томську, повністю засніженому високими заметами снігу, стався інцидент. Так, шестирічна дівчинка випала з вікна, а потім встала і пішла додому. Її врятували диво і замет снігу.

Нагадаємо, 10 грудня через хворобу помер генерал-лейтенант ЗСУ, голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту Микола Мальков. Микола Іванович присвятив військовій службі більше 50-ти років свого життя.

Як повідомляв портал Знай, у Києві чоловік зайшов до церкви, і почав погрожувати вбити себе. Поруч з горлом він тримав розбиту пляшку, якій, мабуть, і планував завдати собі каліцтва.

Також портал Знай писав, що на Закарпатті за загадкових обставин загинув 23-річний житель Рівненської області. Рідні виключають варіант самогубства. На місце події відразу ж викликали бригаду швидкої допомоги, проте медики лише констатували смерть.