Стало відомо про те, що у Львівській області помер військовий з батальйону «Айдар» Денис Яковенко.

Таким чином, повідомляється, що співчуття з приводу смерті добровольця висловили в керівництві Дрогобицької міської ради.

Як повідомили в прес-службі, помер Денис Яковенко. Разом з іншими героями України він воював на тимчасово окупованій території Донбасу. Перебував він у батальйоні»Айдар".

Денис Яковенко, фото: соціальні мережі
Денис Яковенко, фото: соціальні мережі

Загинув він раптово, і причина смерті не повідомляється. Потрібно дочекатися офіційних коментарів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Незважаючи на оголошений "режим тиші", на Донбасі продовжують гинути українські військові.

Повідомляється, що в ніч на 30 жовтня через прицільний гранатометний обстріл з боку угруповання "ДНР" біля села Водяне загинуло двоє українських військовиків. Цієї ж ночі двох бійців ЗСУ поранили. В цілому, з дня оголошення "повного всеосяжного перемир'я" 27 липня, на Донбасі загинуло вже троє українських службовців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, над Донбасом піднявся гул від гранатометів путінських найманців, мужність воїнів ЗСУ вражає.

Як повідомляв " Знай.ІА", " злочин щодо армії та національних інтересів": ветеран АТО звинуватив Зеленського у загибелі військових на Донбасі.

Знай.ІА писав, Українка втекла босоніж по снігу від чоловіка-тирана і стала відомою на всю країну: "Люблю, допомагаю"