У вівторок, 26 січня, стало відомо, що в озеро викинули 60 тонн сміття, яке привезли із Львова та спочатку викинули між селами Борятин та Острів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє депутат Червоноградської районної ради Олександр Клімов.

На території де минулого тижня лежало 60 тонн твердих відходів, тепер пусто. Грейдери розгорнули сміття та перемістили його у технічне озеро, яке знаходиться на території колишньої АЗС. Староста села Острів Ірина Чіпак розповіла, що орендарі вже написали заяву у поліцію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До слова, львів'яни показали горе-реконструкцію біля вокзалу, стоять у заторах годинами: "Горіть у пеклі". Ще наприкінці 2019 року у Львові відкрили першу частину оновленої Двірцевої площі, а вже у 2020-му продовжили роботи на другій частині. Проте не всім містянам сподобалось оновлення цієї площі.

Нагадаємо, що у Львові новенький фонтан перетворили на смердючу калюжу - гори сміття та плаваючі пляшки

Як повідомляв портал Знай.uа, таксист вдарив по голові клієнтку і забрав у неї телефон. Зі слів постраждалої, таксист відмовився везти її за економним тарифом, після прийнятого замовлення і очікування його 15 хвилин.

Також Знай.uа писав, що харків'яни заборгували "Укрзалізниці" 26 мільйонів.