Ще наприкінці 2019 року у Львові відкрили першу частину оновленої Двірцевої площі, а вже у 2020-му продовжили роботи на другій частині. Проте не всім містянам сподобалось оновлення цієї площі.
Про це у спільноті "Львів без корків" у соціальній мережі фейсбук написав львів'янин Ігор Харачко
Так, львів'янин відмітив, що коли приїжджає потяг на залізничний вокзал, то тут відбувається справжній траспортний колапс. Все через те, що ні таксі, ні приватні автівки не мають де припаркуватися, щоб забрати пасажирів. Тому і пасажири, і водії змушені чекати іноді навіть по півгодини.

Скріншот пост фейсбук

"Як же мені горить, Урбануті поясніть мені одне, з одного потяга сходить 1000 людей, з них чоловік 100 їде на таксі, якась частина на приватному транспорті, де вони мають очікувати на пасажирів? 5-30 хв? На цих трьох недо смугах??? А якщо за раз прибуде 3 потяги? Горіть в пеклі. ", - зазначив львів'янин.

Нагадаємо, що у Львові новенький фонтан перетворили на смердючу калюжу - гори сміття та плаваючі пляшки

Як повідомляв портал Знай.uа, таксист вдарив по голові клієнтку і забрав у неї телефон. Зі слів постраждалої, таксист відмовився везти її за економним тарифом, після прийнятого замовлення і очікування його 15 хвилин.

Також Знай.uа писав, що харків'яни заборгували "Укрзалізниці" 26 мільйонів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще