У Львові планують розпочати боротьбу з ожеледицею кавовою гущею.
Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.
Так, стало відомо, що у Львові планують посипати слизькі вулиці кавовою гущею. Це робитимуть у рамках пілотного проєкту.
Варто зазначити, що таку ідею боротьби з ожеледицею запропонувала радниця міського голови Львова Ірина Оршак. Вона розповідає, що кавова гуща після використання має абразивні властивості, та не лише не шкодить зеленим насадженням, а й може бути їм корисною та не потребує збору після використання.

Ожеледиця, скріншот відео
Ожеледиця, скріншот відео

"Ми дізнались, що у Великій Британії пробували кавовою гущею боротись із ожеледицею, але це не є практикою масового характеру. Точково деякі міста пробують боротись у себе з ожеледицею таким чином", – пояснила таке рішення Ірина Оршак.

Варто зазначити, що вперше цей пілотний проєкт планують реалізувати у парку "700-річчя Львова". Там посиплють кавовою гущею доріжку до церкви св. Йосафата. Однак наразі у міста виникає проблема із зберіганням цього ресурсу, аби він якісно зберігався.

Нагадаємо, Рада затвердила зарплату для Садового і показала гаманець мера всій Україні

Як повідомляв портал "Знай.uа" ранiше, мер Чернівців Клічук обмовився "по Фрейду", думки про відпочинок: "всі питання продані"

Також, "Знай.ua" писав, що у Харкові мерія увічнить покійного Кернеса, рішення прийнято: "Святий обов'язок"

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще