На Львівщині патрульні, побачивши повідомлення у соцмережах, відгукнулися на прохання допомогти та привезли зі Львова до Стрия кисневий концентратор для пацієнта з коронавірусом.

Керівниця одного з благодійних фондів Наталя кинула клич по соціальних мережах: "Чи їде хтось нині зі Львова до Стрия? Одній хорошій людині треба допомогти передати кисень( кисневий концентратор) для свекра. Жінка сама з маленькою дитиною. Помогти нема кому".

Побачивши, що минуло кулька годин, а питання не вирішене, копи написали жінці. Патрульні, що працювали у денну зміну, забрали концентратор у Львові та передали колегам з нічної зміни. Ті, в свою чергу, вілвезли його у Стрий.

Жінка, чий свекор лежить у лікарні з ковідом, дуже зраділа гостям у погонах.

"Останнім часом для радощів не було приводів. У родині є ті, кого здолав Covid-19 і тепер ще й батьки чоловіка захворіли і лежать у лікарні. Оскільки чоловік на заробітках, допомогти було нікому. Вона збиралася наступного дня їхати громадським транспортом до Львова разом із дитиною за життєво необхідним киснем", - розповіли у пресслужбі Львівської поліції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

фото: пресслужба Львівської поліції

Тим часом напередодні Нового року у Дунаївцях (Хмельницька область) в центрі міста у 28-річної жінки стався епілептичний припадок. Зараз вона жива тільки завдячуючи правоохоронцям. Про цю історію ніхто б і не дізнався, якби мама постраждалої хмельничанки не звернулася до місцевої газети, аби публічно віддячити суперменам у погонах, які зробили все, що від них залежало, та навіть більше.

Нагадаємо, воїн ЗСУ Арсен на 8 день в зоні ООС отримав поранення, але не здався: кинув все заради служби в армії

Як повідомляв "Знай.ua", сержант "добрий" пішов захищати Україну, коли відібрали "найцінніше": "Не всі виявилися патріотами"

Знай.ua писав, хоробра Українка вирушила на Донбас, не вагаючись ні секунди: "Переможемо і виженемо ворога"