Мер Львова Андрій Садовий хоче включити у виконавчий комітет вісім своїх заступників.
Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав депутат Львівської міської ради від фракції “Європейська Солідарність” Юрій Ломага.
Так, стало відомо, що міський голова Львова Андрій Садовий подав на розгляд депутатів проєкт ухвали про затвердження складу виконавчого комітету.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео

Але, подаючи проєкт ухвали, Львівський міський голова допустився порушення норми закону, яка вимагає від голови подати «персональний склад виконавчого комітету». Тобто він мав подати прізвища конкретних людей, а не перелік посад.

Постанова, фото зі сторінки  Юрія Ломаги
Постанова, фото зі сторінки Юрія Ломаги

До складу виконкому за версією міського голови: він, як голова, секретар ради, керуючий справами виконкому та вісім заступників Садового.

"Ми, звісно, не сподівалися на те, що Андрій Іванович буде у цьому питанні об’єктивним і чесним перед громадою. І він не «розчарував». Щойно опублікували, пропонований міським головою склад «оновленого» виконкому. У документі вказано склад виконкому у кількості 11 осіб. Таке враження, що нам представили не склад виконавчого комітету, а перепис заступників міського голови", - сказано у повідомленні.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Рада затвердила зарплату для Садового і показала гаманець мера всій Україні

Як повідомляв портал "Знай.uа" ранiше, мер Чернівців Клічук обмовився "по Фрейду", думки про відпочинок: "всі питання продані"

Також, "Знай.ua" писав, що у Харкові мерія увічнить покійного Кернеса, рішення прийнято: "Святий обов'язок"