На Львівщині зупинилося серце директора Турківської центральної районної лікарні.

Про це повідомляє Львівська ОДА.
Так, стало відомо, що на Львівщині раптово помер Костянтин Коробов, який був директором Турківської центральної районної лікарні. Наразі причини смерті не повідомляють.

Костянтин Коробов // фото: Львівська ОДА
Костянтин Коробов // фото: Львівська ОДА

"На жаль, словами важко загоїти страшну рану та знайти слова втіхи, коли зупиняється серце, проте світлі спогади про цю людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, завжди будуть сильнішими за смерть. Він був порядною та відданою своїй справі людиною. Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла пам’ять про Костянтина Федоровича вічно житиме у серцях рідних, друзів і колег", – сказано у повідомленні.

Наразі про дату та місце прощання з директором Турківської центральної районної лікарні нічого не відомо, про це повідомлять згодом.
Нагадаємо, у Хмельницькому зупинилося серце заслуженого артиста України, городяни ридають: "Ціла епоха..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Чернівцях поховали молодого колегу Вакарчука, сльози рікою: "Хай буде тобі блюзом земля"

Також, "Знай.uа" писав, на Львівщині рак обірвав життя талановитої вчительки: діти затихали, коли вона заходила до класу

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще