Відома українська співачка Ірина Федишин активно веде свою сторінку в Instagram та з задоволенням ділиться зі своїми підписниками новими світлинами, корисними порадами чи подробицями з життя.
Цього разу співачка у День народження своєї бабусі опублікувала з нею світлину та зворушливо привітала зі святом. Зірка побажала своїй бабусі міцного здоров'я та ще багато років щасливого життя. Відзначимо, що бабусі Ірини Федишин виповнилося 83 роки.

Ірина Федишин з бабусею, instagram irynafedyshyn
Ірина Федишин з бабусею, instagram irynafedyshyn

"Моя бабуся❤️! Сьогодні їй виповнилося 83🎉 ! Скільки тепла, турботи і любові вона подарувала нам внукам! А сьогодні оберігає нас своїми молитвами. Нехай Господь дарує міцне здоров’я і щасливі роки життя 🙏 ", - написала Ірина Федишин.

На фото зірка зі своєю бабусею позує на фоні прикрашеної ялинки. Співачка ніжно обійняла свою бабусю та пригорнулася до неї. Для фото співачка обрала чорний светрик, а доповнила все це бантиком на голові в тон.

Ірина Федишин з бабусею, instagram irynafedyshyn
Ірина Федишин з бабусею, instagram irynafedyshyn

Бабуся Федишин на фото позує у в'язаному светрі та чорній безрукавці, а на голові у неї традиційна хустка.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Ірина Федишин позбулася концертів. Однак всю активність і творчість вона направила на створення кліпів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Також Знай писав, що українська співачка Ірина Федишин є дуже активною користувачкою соціальної мережі Instagram. Вона опублікувала понад 5 тисяч фото - і відеоматеріалів, тоді як підписано на неї 356 тисяч осіб.

Нещодавно Знай передавав, що Ірина Федишин вилікувалася від коронавірусу і розповіла, як хворіла. Співачка перехворіла легко, а її чоловік отримав ускладнення і тепер бореться з ними.