Зараз у Львові на території комунального підприємства АТП-1 простоюють маршрутки, проте у Садового хочуть закупити 100 автобусів у Білорусі.

Про це в ефірі “Народного толк-шоу” заявив депутат Львівської міської ради від “ВАРТИ”, голова комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності Ігор Зінкевич.

Так, під час ефіру Ігор Зінкевич наголосив на тому, що наразі Львову не потрібно складати нові маршрути, а потрібно доукомплектувати старі.

Ігор Зінкевич, скріншот із відео
Ігор Зінкевич, скріншот із відео

"Тут цікавий момент, ми просто продовжуємо свої маршрути, які вже існують, для того, щоб вони заїжджали у Львівські ОТГ. І нам не треба цілі маршрути складати з новими автобусами, нам треба доповнити ті маршрути які є, щоб збільшити графік, збільшити кількість транспорту", - наголосив Зінкевич.

До того ж депутат зазначив, що зараз на території комунального підприємства АТП-1 простоюють маршрутки. Проте за його словами, від міського голови на кожній сесії депутати чули, що вони простоюють через брак водіїв.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Ігор Зінкевич, скріншот із відео
Ігор Зінкевич, скріншот із відео

"Зараз депутати збиратимуться на транспортну комісію, щоб зрозуміти, чи потрібні Львову сто автобусів”, – наголосив депутат.

Також депутат додав, що потрібно займатись розвитком електротранспорту, який принаймні можна ремонтувати у Львові, тоді як білоруські МАЗи – ні.

Нагадавши, у Тернополі Красуня за кермом влаштувала городянам Новий рік і Різдво в тролейбусі: більше, ніж просто Снігуронька

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові осатаніла Фурія відірвала маршрутчику двірники і виправдалася перед копами: "викинув у вікно!"

Також, "Знай.uа" писав, українця розбив інсульт у маршрутці: витягли телефон і висадили на мороз