Відома українська телеведуча Ольга Фреймут викликає у громадськості не аби який інтерес. Її влучні висловлювання часто розходяться на цитати на різноманітних фан-сторінки в соцмережах.

Цього разу на одній з таких сторінок, freimuteam в Instagram, згадали слова телеведучої про те, якою б бабусею вона була та показали ніжний знімок зірки у саду.

Ольга Фреймут, фото Іnstagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото Іnstagram freimuteam

Так, одного разу відома телеведуча, яка отримала популярність завдяки програмі "Ревізор" поміркувала про свою старість. Вона зазначила, що впевнена у тому, що стане гарною бабусею.
Навіть коли гарне обличчя Фреймут вкриється зморшками вона все одно збереже у собі той теплий погляд. Все через те, що вона любить це життя та людей, які її оточують, тому навіть у старості буде життєрадісною та щасливою.

Скріншот посту в Іnstagram
Скріншот посту в Іnstagram

"Точно знаю, що буду гарною бабусею: кутики вуст угору, приємна мережка зморшок над вилицями і теплий погляд, навіть коли студено. Бо я люблю життя і людей. З контрастністю вчинків", - зазначила зірка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, раніше Ольга Фреймут надихнула українців після пекельного 2020 року: "бідність – це тимчасово".

Як повідомляв портал Знай, Ольга Фреймут змусила красеня-чоловіка блищати на честь Різдва:"Краща пара".

Також портал Знай писав, що Ольга Фреймут розкрила сімейну таємницю, чоловік в курсі:"закінчиться розлученням".