У Києві на дружину та сина відомого українського режисера та співавтора фільму «Чорний ворон» Тараса Ткаченка, напала жінка з собакою.
Про це режисер розповів на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що в одному із парків Києва на дружину та сина Тараса Ткаченка напала жінка, яка гуляла поряд із бійцівськими собаками. Коли вона почула що мама звертається до дитини українською, власниця тварин ледь не спустила їх на людей. При цьому жінка засипала маму з дитиною образами та погрозами.

Скріншот допису з фейсбук
Скріншот допису з фейсбук

"Моя дружина Dasha Tkachenko родом з Луганщини. Все життя говорила російською. Коли народився наш Лука - свідомо перейшла на українську. Вчора вони гуляли у парку Національного авіаційного університету. Поруч з ними жінка вигулювала двох бійцівських псів без намордників. Почувши, що дружина звертається до сина українською, вона зайшлася піною, кричала, що ненавидить тих хто понаїхав з западенщини, а сама вона живе в Києві і все життя говорить російською. І погрожувала спустити собак, мовляв, двома хохлами менше буде...", - зазначив чоловік.

Про цей інцидент дружина Ткаченка повідомила у поліцію, проте правоохоронці довго не хотіли реєструвати заяву. Вони посилались на те, що жінка все-таки ж не спустила собак.

"Нарешті заяву таки зареєстрували, завдяки наполегливості моєї дружини. До чого це все? А до того, щоб ми не мали ілюзій. Якщо колись станеться так, що стихійно виникне Київська народна республіка, то милі дамочки з собачками будуть цькувати псами ваших україномовних дітей у центрі. І ніхто не захистить", - сказано у повідомленні.

Нагадавши, в мережі розгорівся скандал серед батьків одинадцятикласників через пропаганду нетрадиційної орієнтації у підручниках.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві, у Святошинському дитячому будинку-інтернаті персонал жорстоко знущався з вихованців з аутизмом.

Також портал Знай.uа писав, що знаменитий київський бар "Хвильовий" опинився в епіцентрі мовного скандалу: "По-українськи незручно".