В мережі розгорівся скандал серед батьків одинадцятикласників через пропаганду нетрадиційної орієнтації у підручниках.

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомила Наталія Корнівська.

Так, стало відомо, що батьки одинадцятикласників почали бити на сполох через один з творів у христоматії-довіднику з української літератури. Шквал критики викликав твір письменниці Тетяни Малярчук, у якому за словами батьків присутня пропаганда нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Фото зі сторінки Наталії Корнівської

Читайте Знай в Google News!

"Зверніть увагу, що Міністерство освіти пропонує вашим дітям!!! Пропаганда нетрадиційної сексуальної орієнтації в шкільному підручнику - це результат толерантності та нашого з вами мовчання...", - сказано у повідомленні.

Скріншот

Фото зі сторінки Наталії Корнівської

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Фото зі сторінки Наталії Корнівської. Уривок твору

Фото зі сторінки Наталії Корнівської. Уривок твору


Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це у коментарях під повідомленням українки.

"Я ледве віддихалася від шоку", "Для мене література була самим святим уроком, а це щось жахливе", "Срам!", "Позор", "Шок!!! Немає слів", "Де**лка, авторка такого твору, ніяких людських цінностей в неї нема. ГИДОТА!", "Судити треба цю скотину. А ми всі бачимо і мовчимо тому з нашими дітьми таке роблять ... Все що можемо це написати коментар і все...", "Хто це написав, хто друкував, хто дозволив друкувати. Мразі", "Шизофренічна людина, може лиш таке написати, та й дозволити таке читати дітям....", "Батьки не підозрюють, що читають діти. Калічать їх свідомість", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Тернополі дитину зі школи забрали в реанімацію, вчителі не встежили.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві, у Святошинському дитячому будинку-інтернаті персонал жорстоко знущався з вихованців з аутизмом.

Також портал Знай.uа писав, що знаменитий київський бар "Хвильовий" опинився в епіцентрі мовного скандалу: "По-українськи незручно".