Відомий український співак та шоумен Дзідзьо має мільйонну аудиторію та часто тішить своїх фанатів новими світлинами чи кумедними відео.
Цього разу відомий співак привітав всіх українців зі Старим Новим роком та побажав здоров'я та щастя. Дзідзьо зняв коротенький відеоролик на якому видно, як він виходить з будинку та починає посівати, при цьому тримаючи на руках песика.

Фото: instagram dzidzio
Фото: instagram dzidzio

"Сію, сію, посіваю!!! З Новим Роком Вас вітаю!!! Будьте здорові, будьте щасливі, будьте веселі й добріші. Христос народився", - так привітав Дзідзьо українців зі святом.

Українцям сподобалося таке привітання відомого артиста і вони прийнялися залишати у коментарях привітання і для нього.

Фото: instagram dzidzio
Фото: instagram dzidzio

Для того, щоб привітали українців зі Старим Новим роком Дзідзьо обрав стриманий образ. Шоумен одягнув чорні штати та светр у тон, а доповнив все це яскравою безрукавкою червоного кольору.

Нагадаємо, дружину Dzidzio застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанське. Ярослава показала кадри за лаштунками зйомок новорічної передачі, але не уточнила який.

Як повідомляв " Знай.ua", Dzidzio поганяв на оленях і відірвався зі Снігуронькою: "З Новим роком!".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська втратила майже 14 кіло завдяки Джей Ло: "побачила і розплакалася"