З 8 січня на території України ввели локдаун аби зменшити кількість одночасно хворих на коронавірус. У зв'язку з цим не працюють ресторани та розважальні заклади, а також більшість магазинів. Проте у соцмережах люди чи не щодня обговорюють абсурдність таких обмежень.
Так, українка Людмила Манзяк на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук написала, що купити квіти під час локдауну стало для неї справжнім випробуванням.

Квіти, фото з фейсбук Liudmyla Manziak
Квіти, фото з фейсбук Liudmyla Manziak

"При вході в Сільпо є маленька крамниця з квітами. Днями, довелось пройти квест, щоб здійснити цю покупку. Отже, просто з рук у продавчині купити вже не можна! (так, розумію, це ж розсадник вірусів, і переконана не лише ковідного). Потрібно зробити інтернет-замовлення. (І це якщо Ви зареєстровані у програмі "Власний рахунок")", - написала жінка.

Але як виявилося, у переліку товарів, які можна придбати через інтернет-замовлення немає квітів. Тому українка вирушила на пошуки менеджера, але як виявилося це одна людина на весь супермаркет. І вона до того ж сама ходить по залу, збираючи чиєсь замовлення. Згодом їй порадили придбати будь-який прикасовий товар, а у коментарі вказати "квіти".

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Дівчинка-менеджер приймає у себе на моніторі моє замовлення і ми, через весь магазин прямуємо до моєї вже Омріяної квіточки! Ну, думаю, нарешті, квітку обрала, картку наготувала для розрахунку.. А ні, це ще не все. З квіткою в руці, гордо піднявши голову, в супрводі дівчинки-менеджера прямуємо знову через магазин до її каси. От, нарешті, мені пробивають мою квітку, і видають чек з помаранчевою наліпкою.
- А це що?
- А це .. якщо вас запитає біля магазина поліція, де ви взяли цю квітку, ви пред'явіть їм цей папірець", - підсумувала українка.

Нагадавши, львів'янка показала, як порушують карантин у поїзді: "ніс стирчить над маскою, ні краплі совісті"

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", кияни показали, як популярний супермаркет обійшов локдаун: без шкарпеток не залишимося

Також, "Знай.uа" писав, у Тернополі антисептики потрапили під заборону разом зі шкарпетками, городяни в люті: "Локдаун або маразм?"