В Одесі місцеві жителі зловили злодія, та примотали його скотчем до стовпа до приїзду правоохоронців.

Про це повідомляє телеграм-канал "Одесса как она есть".
Так, стало відомо, що одесити прив'язали до стовпа злодія, який вчинив крадіжку. З'ясувалося, що чоловік тікав з місця злочину і перехожі зловили його. Аби зловмисник не втік містяни примотали його скотчем до стовпа.

Фото: Одесса как она есть

На місце пригоди очевидці оперативно викликали наряд патрульної поліції аби вони затримали зловмисника. Очевидці дочекалися поки поліціянти прибудуть на вказане місце аби передали злодія їм. Повідомляється, що в такому стані чоловік дочекався приїзду наряду поліції.
Правоохоронці затримали чоловіка та повезли до найближчого поліційного відділку. Наразі всі причини та обставини події встановлюються.

Нагадаємо, що у Закарпатській області житель одного з сіл потонув у річці в новорічну ніч.

Як повідомляв портал Знай.uа, туристка з Києва серйозно травмувала хребет під час походу в Українських Карпатах.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.uа писав, що жителі Мукачева страждають від "розборів польоту", які любителі випити регулярно влаштовують під вікнами багатоквартирних будинків.