Цьогоріч через пандемію одразу після святкування Різдва в Україні оголосили локдаун, аби зменшити кількість захворювань. Але чи всі дотрималися вказівок уряду? Пропонуємо вам подивитися, як виглядав Львів у перший день локдауну.

Фото: Depo.Львів

У п'ятницю, 8 січня ресторани, кав'ярні, кнайпи, піцерії, цукерні, хінкальні та раменні, а також більшість крамничок із сувенірами у центрі Львова були зачинені. Проте були такі, що працювали, у центрі можна було безперешкодно придбати сувенір на пам'ять, повідомляє портал "Depo.Львів".

Фото: Depo.Львів

Зазначимо, що попри оголошений локдаун на вулицях міста можна було зустріти туристів та місцевих жителів, але їх було значно менше ніж зазвичай на свята. Варто зазначити, що на площі Ринок працювала ковзанка, і це було одне з найзалюдненіших місць у центрі Львова. Також Багато людей можна було зустріти і на проспекті Свободи. Там працюють кілька будиночків різдвяного ярмарку.

Фото: Depo.Львів


А ось, колядників, вертепів і звіздарів у центрі міста Лева цьогоріч зовсім нема. Ті люди, що гуляють, теж не колядують. В основному всі шукають місця, де можна було б поїсти, чи посидіти й зігрітися в очікуванні поселення у готель.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще