У Львові розшукують безвісти зниклого молодого хлопця, який вийшов від родичів та не повернувся додому.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук повідомив координатор "Варта-1" Ігор Зінкевич.
Так, стало відомо, що жовківським відділенням поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУНП у Львівській області встановлюється місце перебування Старого Андрія. Хлопець 1996 року народження, у суботу 9 січня у вечірній час вийшов від родичів у селі Нова Скварява, Жовківського району та додому не повернувся.

У Львові шукають Старого Андрія, Фото зі сторінки Ігоря Зінкевича

Особливі прикмети зниклого: хлопець був одягнений у синю куртку та сині джинсові штани. Зріст – 180 см, худорлявої тілобудови, обличчя овальне, короткострижений, волосся темного кольору, очі карі. На обличчі біля губи мав родимку діаметром 1 мм.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили чи знаєте щось про місцеперебування цього хлопця, то повідомте про це на спеціальні лінію 102 або ж за номером телефону 0983910011. Рідні будуть вдячні за будь-яку інформацію.

Нагадаємо, раніше у Польщі таємниче зникли двоє заробітчан зі Львова: рідні сподіваються на диво перед Різдвом

Як повідомляє портал Знай.uа у Чернівцях зник чоловік з психічними відхиленнями, рідні б'ють на сполох: "хворий і безпорадний"

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також "Знай.uа " писав, що під Тернополем знайшли тіло зниклого чоловіка: повис на дереві