У Львові небайдужі громадяни зловили чоловіка, який систематично грабував перехожих львів'ян та гостей міста.
Щоб провчити та покарати зловмисника, львів'яни влаштували самосуд та облили його зеленкою. Про це повідомляє Роксолана Лісовська у групі Л.О.В.Ц.І.

“А ви знали, що цієї зими актуальним є зелений колір? (відтінок аптечної зеленки). Всім ТАКИМ до лиця. Можливо до Львова дорогу забуде. Щасливої дороги і всього найкращого йому побажаємо.” – йдеться у дописі.

Грабіжник, скріншот

Варто зазначити, що цей чоловік уже встиг відзначитись 5 січня на крадіжці у Львові, тоді він хотів викрасти телефон у дівчини. Грабіжника звати Пап Андрій Калманович, львів'яни передали його у райвідділ поліції, чим закінчилася справа, однак невідомо.

Варто зазначити, що чоловік не вперше потрапляє у поле зору поліції, очевидців та активістів, які борються з кишеньковими злодіями. Раніше його кілька разів затримували за пограбування у Києві. Що цікаво, Пап Андрій Калманович часто ходить у жіночому одязі. Також можна помітити, що на своїй сторінці у соціальній мережі він також надає перевагу образу жінки.

Грабіжник, скріншот

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Як розповіли у спільноті “Київ Оперативний”: “Колеги зі Львова зловили мерзенних грабіжників-крадіїв та влаштували їм трохи самосуду. На жаль, так відбувається у 2021, бо “всеодноїхнесадять”, а людям якось захищати своє майно потрібно.” – повідомили на каналі і опублікували відео, з місця події.

Скріншот фейсбук