Провезти неповнолітню дочку через кордон намагався 49-річний громадянин України. Про це повідомили у Львівському прикордонному загоні.

Як зазначається, чоловік на пункті пропуску «Краківець» спробував перевезти до Польщі свою 15-річну доньку. Дозвіл на виїзд дитини від матері він надати не зміг, натомість пропонував правоохоронцям хабаря у розмірі 1,5 тисячі гривень.

За словами прикордонників, чоловік не мав офіційного дозволу від матері дитини на безперешкодний виїзд до Польщі. Разом із тим пояснити, де саме перебуває матір та як із нею зв’язатися, він пояснити не міг.

Прикордонники не взяли хабаря, а чоловіка та його 15-річну дочку не випустили з країни. Про подію повідомили співробітникам Національної поліції.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще