Стало відомо про те, що 90-річний Григорій Чапкіс знову був екстрено госпіталізований. Здоров'я сильно підводить.

Таким чином, повідомляється, що це вже вдруге чоловік потрапляє до лікарні після того, як захворів на пневмонію. Про це повідомив син 90-річного артиста на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Григорія Чапкіса знову госпіталізували, фото: скріншот
Григорія Чапкіса знову госпіталізували, фото: скріншот

Грег попросив всіх небайдужих помолитися за батька, так як він знову в лікарні. Ніяких подробиць про стан зірки, і що стало причиною госпіталізації цього разу-невідомо.

Нагадаємо, що в середині грудня Григорій вже потрапляв до лікарні з двосторонньою пневмонією. Але, при цьому тести на коронавірусну інфекцію показали негативний результат.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Через деякий час все було добре, танцюрист відправився додому, і ось знову госпіталізація. Залишилося дочекатися офіційних подробиць стосовно його самопочуття.

Нагадаймо також, що Григорій Чапкіс має двоє дітей-син Грег, який живе в США і має свою школу хіп-хопу, і старша дочка Лілія. Дочка Чапкіса живе в Італії і є балетмейстером.

Нагадаємо, 90-річний Чапкіс показав молоду дружину на всю Україну:"вона подзвонила і сказала-з'їж пігулку".

Український хореограф і суддя проекту «Танці з зірками» не так давно став чоловіком вчетверте.

Як повідомляв портал Знай, "Грайлива Нікітюк блиснула лисиною на "танці з зірками": "Яма вселився""

Про це стало відомо з прямого ефіру шоу, який пройшов 22 листопада на телеканалі "1+1".

Також Знай писав, 90-річний Чапкіс покаявся в гріхах після "Танці з зірками": "ось таке я Гі*но".