Стало відомо про маленького Павлика з міста Львів, якому терміново потрібна допомога донорів.

Таким чином, повідомляється, що з'явилася публікація із закликом про допомогу на сторінці Ольги Коваль в соціальній мережі Facebook. Маленькому Павлику потрібна допомога донорів.

Його прооперували 24 грудня перший раз, і другого січня вже повторно. Він у відділенні 2 хірургії ЛМДКЛ.

Усіх небайдужих чоловіків віком від 18 до 50 років просять здати кров у центрі переливання, який розташовується за адресою вулиця Пекарська, 65 у Львові.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Там скажете, що для Ванюка Павлика.

Тим часом першу операцію з пересадки серця провели у Рівному у п'ятницю, 18 грудня. Вона зайняла 7,5 годин, протягом яких 15 лікарів з Рівненської центральної міської лікарні та Національного інституту хірургії та трансплантології імені Олександра Шалімова працювали не покладаючи рук.

Українцю пересадили серце загиблого чоловіка, львівські хірурги створили диво

Повідомляється, що українець Віктор Буркiвський став третьою людиною в країні, якій провели пересадку серця в українській лікарні.

Як повідомляв портал Знай вертоліт з донорським серцем впав на лікарню, але операцію не зупинили

Також, Знай писав, що у Львові шукають донорів для трирічного малюка, рахунок йде на годинник.

Лікарі ошелешили молоде подружжя невтішним попереднім діагнозом - у малюка виявили лейкоз. Щоб врятувати життя Лук'яну, необхідно терміново перелити йому кров III групи.