У центрі Львова розвалюється будинок. Про це розповів місцевий житель Олег Дзюра в соцмережі Facebook.

Чоловік розповів, що навпроти їхнього будинку йде будівництво нового житлового комплексу, який буде розташований на подїємі. За його словами, через те, що будівельники почали змінювати ландшафт в їхньому будинку, якому вже більше 60 років, з'явилася тріщина і він може обвалиться.

Публікація Олега Дзюри: Facebook
Публікація Олега Дзюри: Facebook
Публікація Олега Дзюри: Facebook

Олег Дзюра додав, що мешканці будинку звернулися до місцевої влади і домовилися з будівельниками, що вони відремонтують будинок і затягнуть тріщину. Однак ремонт зробили поверхневий і кинули жителів наодинці з проблемою

"Будинок вони нібито скріпили. Це сталося півмісяця тому. Вони зробили нам тоненьку заливку бетоном і на п'ятому поверсі стягнули тоненькою дротиком, який порветься в один момент. Будинок навряд чи витримає таке навантаження, якщо почне падати. Будинок постійно рухається вниз. Тріщини постійно з'являються, а особливо вночі, коли тихо, відчувається як тріщать стіни" - розповів Олег Дзюра.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Львові розвалюється будинок, кадр з відео: Facebook Олег Дзюра
У Львові розвалюється будинок, кадр з відео: Facebook Олег Дзюра
у Львові розвалюється будинок, кадр з відео: Facebook Олег Дзюра

У зв'язку з цим мешканці будинку вимагають, щоб будівельники зробили якісний ремонт будинку і зупинили його руйнування.

Нагадавши, київські комунальники встановили зупинку, яка заводить у глухий кут: городяни хапаються за животи

Як повідомляв портал "Знай.uа", мокру "доблесть" харківських комунальників показали одним відео: "Душ у під'їзді, гаряченька пішла"

Також, "Знай.uа" писав, буковинці заблокували міжнародну трасу через нелюдські тарифи, скільки можна: "Робіть щось!"