У Львові вандали вночі розбили зупинку. Розбите скло перетворилося на тисячі дрібних уламків.

Про це повідомила Лара Уренко в групі "Варта1" у Фейсбуці.

За словами жінки, люди змушені входити і виходити з транспорту наступаючи на дрібні уламки.

"Скло розбите напевно вночі. Не знаю кому повідомити, щоб прибрали. Люди виходять і заходять в транспорт по склу", - повідомляла Лара.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хто винуватець вандалівського вчинку - невідомо.

"Шкода що скло здачі не дає", "Це якесь тотальне варварство по Україні. Розбивають нові зупинки, трощать прикрашені ялинки, відкручують болти на побудованому мості. І який знаковий надпис : "Це Львів. Це Україна", "Нема де сили свої прикласти", "Там його на моїй пам'яті тільки разів 10 розбивали. За останні пару років, звісно)", "І який "промовистий" напис на плакаті!", "Вгадай Країну", - коментували львів'яни.

Нагадаємо, у Львові невідомі вандали розбили скло на зупинці громадського транспорту на пр.Свободи.Про інцидент інформує Львівський горовет.Чиновники нагадують, що це вже не перший випадок знищення зупинок. Протягом 2019 року невідомі особи розбили 4 зупинки в Залізничному і 4 зупинки в Сихівському районах.

Львівська міська рада просить очевидців повідомити подробиці, щоб швидше з'ясувати обставини пошкодження зупинки та притягнути винних до відповідальності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві схопили професійного громила тролейбусів: нападав десять разів за карантин

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові шумахер протаранив авто і влетів на зупинку-колесо наліво, капот направо

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові банда вандалів атакувала зупинку, залишивши за собою "шлейф" битого скла. Робити нічого?