2021 рік для працівників львівського заводу ЛОРТА розпочався із зачинених дверей.

Про це повідомила журналістка Тетяна Турчина на своїй сторінці у Фейсбуці.

За її словами, з самого ранку, 4 січня, людей більше години не пускали на робочі місця. А весь грудень пройшов на заводі без світла, через який був неоплачуваний вимушений простій.

фото: Tanya Turchyna / Фейсбук
фото: Tanya Turchyna / Фейсбук

Працівники вже в розпачі, адже у них не тільки проблеми зі світлом, а й із зарплатами, які не платять з літа.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

фото: Tanya Turchyna / Фейсбук
фото: Tanya Turchyna / Фейсбук

"Вже більше години людей не пускають на робочі місця. Весь грудень на заводі не було світла, був вимушений простий, який звичайно нікому не оплатять. Світло включили напередодні нового року. Але працювати знову не дають. Люди у відчаї, бо крім світла їм ще й не платять зарплату від літа",- повідомила Тетяна.

Нагадаємо, Львівський протезний завод опинився на межі закриття. Працівники 7 місяців без зарплати, половина з працівників вже звільнилася, а решта живуть в кредит. Завод опинився в такій ситуації, тому що через карантин на держпідприємстві почалися накопичуватися борги за вимушений простій. Самі ж працівники припускають, що завод навмисне доводять до банкрутства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові намагалися розкопати могилу з останками розвідника Сталіна, очевидці остовпіли: "почали підкоп"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львівський вокзал віддадуть у приватні руки

Також «Знай.иа " писав, що Садового спіймали на невиконаній обіцянці перед Новим роком, замішаний Бандера